Wednesday, May 4, 2011

Bila Perempuan Bergaduh!

Hmmm... Kuching Fest masih lama lagi.  1 Ogos gitu.  Tapi entri kali ini saja nak letak video yang maha best ni.  Kuching Fest derang salu buat kat Dewan Masyarakat, Padungan.  Selama sebulan itulah diadakan pesta makanan dan pameran.  Oi masa inilah berat badan saya cepat naik, asal balik kerja je mesti singgah beli makanan haha.  Macam-macam ada.  Dan macam-macamlah perangai manusia yang kita akan jumpa.  Termasuklah satu video yang saya jumpa di YouTube.  Pergaduhan antara dua orang awek.  Tapi sorry sumpah saya tak paham apa yang derang gaduhkan sebab saya tak paham bahasa Cina.  Korang tengok jelah OK?


Daripada gaduh-gaduh (ish apa barang nak gaduh-gaduh ni) baik ajak our girlfriends, kita pergi spa hias kuku ke..urut-urut ke.. hilang stres kan??  OK.  Sekarang sila klik gambar-gambar di bawah untuk mendapatkan rawatan spa dengan harga yang sangat murah!


MAD - RM33 FOR MANICURE + PEDICURE + UNDERARM WAXING / THREADING + HAND & LEG PARAFFIN + FRENCH GLITTERS AT NAILS JEWEL



MAD - RM33 FOR MBK FACIAL SPA TREATMENT + EYE, LIPS & HANDS WHITENING TREATMENT + FACIAL PRODUCT SAMPLE AT MBK BEAUTY



Ok Girls!  Selamat meng-PAMPER kan diri ye!



*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

Blog Archive